Sieraden Renderen

3d-renderen-pagina-afb1

Voor al uw render werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Wij transformeren uw sieraden op diverse manieren tot wij het resultaat bereiken dat u of uw klant voor ogen heeft.

Sieraden Renderen is het omzetten van een driedimensionale tekening naar een digitale fotoafbeelding. Dit zorgt voor de mogelijkheid om iedere sieraad dat getekend is met software programma’s als Matrix en Rhinoceros, te bewerken en voor allerlei achtergronden te plaatsen. Hiernaast kunnen wij de oppervlakken van uw sieraad wijzigen door bijvoorbeeld verschillende metalen toe te voegen.

Onze rendering zorgt voor een realistische afbeelding waarmee uw klant een goede indruk krijgt van het sieraad. Moeten er aanpassingen aangebracht worden? In tegenstelling tot een goudsmid, bespaart onze sieraden rendering u dan erg veel kosten en kunnen wij het sieraad eenvoudig vormgeven voor u, tot het gewenste resultaat.

Indien u bij ons een sieraad laat tekenen krijgt u er gratis een gerenderde afbeelding bij. Deze digitale afbeelding kunt u aan uw klant tonen of gebruiken voor commerciële doeleinden. Eventueel kunnen er met de afbeeldingen ook animaties (filmpjes) gemaakt worden van de sieraden om uw presentatie helemaal compleet te maken!

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Neem contact met ons op

Uw naam

Uw E-mailadres

Onderwerp

Upload hier uw ontwerp

Uw toelichting