3D Tekenen

3d-tekenen-pagina-afb1

3Dsieradenontwerp.nl is twee jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van sieraden in 3D printing. Al onze medewerkers zijn gekwalificeerd en getraind in het 3D tekenen van sieraden in het kwalitatieve softwareprogramma Matrix. Door de nieuwste 3D technieken maken wij het voor u mogelijk om uw sieraad in driedimensionale software te bekijken, waardoor u van alle kanten een inzicht krijgt in de structuur en het materiaal van uw eigen design. Met behulp van uw ontwerp of foto zorgen wij voor een unieke sieraad die geheel naar wens wordt vormgegeven.

De voordelen bij 3Dsieradenontwerp.nl:

  • Na het 3D tekenen weten wij meteen het exacte gewicht van uw sieraad;
  • Door onze render module kunt u geheel gratis het ontwerp en materiaal van uw sieraad bekijken en downloaden.
  • Door de nauwkeurigheid van onze tekeningen hoeft u na het gieten weinig werk aan uw sieraad te verrichten;
  • U kunt uw ontwerp meerdere keren laten gieten;
  • Al uw getekende modellen zijn uw eigendom. Wanneer wij belangstelling hebben in het opnemen van uw ontwerp in onze collectie, bieden wij u graag een interessante korting aan op de tekening van uw ontwerp. Dit doen wij altijd in overleg met u.

Hoe levert u uw ontwerp aan?

U kunt uw ontwerp of afbeelding naar ons mailen waarna wij contact met u zullen opnemen om uw ontwerp te bespreken. Het is hierbij belangrijk dat de maten en het materiaal van uw sieraad zo gedetailleerd als mogelijk zijn, zodat wij uw sieraad met de  meest accurate resultaat kunnen leveren. De details maken een sieraad immers uniek!

Als het ontwerp klaar is.

Nadat het ontwerp met u is besproken gaan wij meteen aan de slag om uw design uit te werken. Wanneer de 3D tekening klaar is, krijgt u standaard geheel gratis een rendering bij uw ontwerp. Deze digitale afbeelding kunt u makkelijk gebruiken voor uw website of uw e-mail naar de klant waardoor deze meteen het ontwerp krijgt te zien. De communicatie tussen u en uw klant is nog nooit zo makkelijk geweest.

Neem contact met ons op

Uw naam

Uw E-mailadres

Onderwerp

Upload hier uw ontwerp

Uw toelichting