Sieraden 3d printen

3d-print-pagina-afb1

Dankzij 3D printen kunt u nu zelf uw eigen sieraden ontwerpen en laten maken. Wij werken met de Solidscape wasprinter en kunnen uw sieraden 3D printen zonder restricties. Uw sieraad wordt langzaam opgebouwd doordat onze Solidscape printer allerlei laagjes van was over elkaar heen legt. Een gemiddelde ring bestaat uit wel 300 lagen en doordat deze van een dunne substantie zijn wordt de uiteindelijke structuur van uw sieraad behoorlijk glad. Op deze manier wordt uw sieraad mooi vormgegeven en kan het vervolgens afgewerkt worden. Het gehele proces van tekenen, printen en gieten kan al binnen 1 week afgerond zijn.

Op dit moment zijn er diverse 3D printers op de markt voor het printen van 3D sieraden, Solidscape is op dit moment de meeste precieze printer, uw 3D tekening wordt exact omgezet naar een gietmodel zonder enige vervorming, hierdoor zullen verschillende delen perfect op elkaar aansluiten of past een edelsteen perfect.

Wij kunnen voor u de 3D tekening verzorgen maar u kunt ook uw eigen tekeningen aanleveren.

U bespaart veel kosten op het maken van sieraden door een siliconen mal te laten maken van het geprinte model. U kunt deze direct in iedere metaalsoort laten gieten en sieraden maken die uit één stuk gegoten zijn, mits deze niet lossend zijn voor het rubber. Heeft u sieraden die meermaals geproduceerd moeten worden dan hebben wij contacten om dit in het buitenland te laten produceren. Perfect voor het opzetten van een merk, wij ontwerpen samen met u de perfecte collectie en als alles goed is gaat de productie Azië. Dit voorkomt veel tijd en moeilijke communicatie in het buitenland.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Neem contact met ons op

Uw naam

Uw E-mailadres

Onderwerp

Upload hier uw ontwerp

Uw toelichting